Tarieven reviews.

Lees hier de beoordelingen van onze bezoekers.

"Een ontzettend mooi veranderde camping en perfect voor ons als natuurliefhebbers!"

Vorige maand zijn ik en mijn man na 3 jaar weer een weekendje op de Bergvennen geweest, door de positieve verhalen waren we erg benieuwd geworden naar de veranderingen. Een ontzettend mooi veranderde camping en perfect voor ons als natuurliefhebbers! De camping doet ruimer aan dan voorheen. De omgeving is lekker rustig met veel mooie fiets en wandelroutes, ook mooie uitvalswegen naar duitsland toe (nog geen 5 min.). De camping heeft sfeervol restaurant waar we bij aankomst gelijk een kop koffie kregen aangeboden. Van het slechte management van een paar jaar terug is gelukkig weinig meer te merken, ingeruild voor een nieuw stel met een groot hart voor de camping! Erg leuk contact met de beheerders en hun zoon gehad. We willen deze mensen nogmaals bedanken voor hun gastvrijheid en veel succes toewensen in de toekomst. We zullen over een paar jaar nog steeds met een warm gevoel terugdenken aan het (veel te korte) weekend op de Bergvennen!

Gemiddelde beoordeling:

"Altijd geweldig"

Kom hier al jaren met mijn vrouw en voorheen ook met de kids heb het afgelopen seizoen wel een verandering gezien vergeleken met andere jaren er zitten nieuwe beheerders op wat goed is voor het park en ik zag mensen in de kantine en op het terras die ik voorheen nooit zag terwijl ze al jaren op het park verblijven ze voelden zich nu sinds lange tijd welkom en gehoord en waren blij met de nieuwe wind die er nu waait op het park meer eenheid duidelijkheid en vooral vriendelijkheid hoorde ik ze zeggen en eerlijkheidshalve moet ik ze gelijk geven hoop dat deze verandering meer vorm gaat krijgen in de toekomst zie alweer naar volgend jaar uit speciale dank aan de beheerders en ook aan die vriendelijke jongeman volgens mij heette die Ryan of zo iets tot volgend jaar

Gemiddelde beoordeling:

"Super service en vriendelijke mensen. Wij komen zeker terug bij Recreatiepark de Bergvennen!"

We hebben het erg naar onze zin gehad! Bij binnenkomst werden we warm ontvangen. We zaten in een mooie, schone chalet. Ook zijn we zeer tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding. Het is lekker rustig op de camping. Via de camping fietsen gehuurd en de omgeving verkend. We hebben heerlijk gegeten op de camping. Er werd zelfs speciaal voor ons eten bereid in de kantine! Super service en vriendelijke mensen. Wij komen zeker terug bij Recreatiepark de Bergvennen!

Gemiddelde beoordeling:

Laat ons weten wat je ervan vond!

Geef je beoordeling en laat een reactie achter.

Personeel
Aanbod
Tijdsduur
Service