Camping De Bergvennen.

In het nuchtere en gastvrije Twentse land, vlakbij de Duitse grens, ligt camping De Bergvennen. Het gezellige park heeft vele ruime plaatsen aan het water of tussen de bomen en bevindt zich naast een prachtig natuurgebied! Een camping die ideaal is voor families met jonge kinderen en 50+’ers die houden van de rust en de natuur!​

De camping is ruim opgezet waarbij gebruik is gemaakt van de natuurlijke begroeiing. U kunt kiezen voor kampeerplaatsen in het bos, aan de rand ervan, dichtbij de vis- of zwemvijver met het zandstrand of op een van onze andere kampeervelden, zodat iedereen volop kan genieten!

Recreatie op het park.

Sportievelingen kunnen terecht op de tennisbaan, op het volley- of voetbalveld. Een gezellig partijtje tafeltennissen of jeu de boules is ook altijd mogelijk!

Op het park zijn meerdere speeltuintjes waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Voor de campinggasten is er een visvijver, waar gevist kan worden. Vergeet bovenal onze prachtige zwemvijver met zijn zandstrandjes niet!

 

Toegang tot de recreatieplas.

Het water is uiteraard vrij te bezoeken voor onze parkgasten. Komt u van buitenaf? Meldt u dan even bij de receptie en voor €2,50 per persoon kunt u de hele dag genieten!

 

Faciliteiten.

Onze campinggasten kunnen gebruik maken van de faciliteiten die het park biedt. Een kleine opsomming van de faciliteiten die er zijn:

  • 3 Sanitaire units met warm water.
  • Wasserette met wasmachine en droger.
  • Horeca gelegenheid met terras.
  • WiFi (tegen betaling)